Psykolog Arne Vestergaard, København K

​Jeg er uddannet psykolog med over 30 års erfaring og har arbejdet både med erhvervspsykologi og med terapi og psykologisk rådgivning. Jeg uddanner og sætter mig ind i mig i flere forskellige teorier og tilgange, opsøger supervision og lægger vægt på en høj grad af etik i det arbejde jeg udfører.

Hos mig finder du et rum, hvori du trygt kan tage fat på de følelsesmæssige udfordringer, begrænsninger eller problemer, som du har besluttet at tage fat på og finde hjælp til. Du vil blive mødt med respekt og ro. Mine lokaler ligger tæt på Kongens Have med kort til metro og tog samt normalt gode parkeringsmuligheder.

Mange er i tvivl om det er en coach eller en  terapeut de skal lede efter. Det kan være svært at afgøre hvor dybt problemet stikker, og om det er mest privat eller arbejdsmæssigt. Ofte er det både og. Jeg er erfaren og vant til at med problemer og udfordringer der rækker ind i både arbejdsliv og privatliv.

​Jeg er autoriseret og medlem af Dansk Psykolog Forening og formand for bestyrelsen i Dansk Selskab for Analytisk Psykologi. Indtil for 10 år siden arbejdede jeg mest som erhvervspsykolog og har en specialist- og supervisor uddannelse samt en PhD i organisationspsykologi i bagagen. Det har jeg suppleret med en uddannelse til Jungiansk psykoanalytiker (2007-12) og kurser, træning og supervision i andre tilgange der inddrager krop, relationer, neurobiologi og eksistens i min måde at arbejde på.

Hvad enten du søger coaching, terapi, psykoanalyse eller supervision, så finder vi en måde at arbejde på der passer til dig og det du søger hjælp til. Jeg har i løbet af mere end 30 år som psykolog gået i mange ”skoler” og er rimelig fleksibel i min tilgang.

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen (ydernummer) så jeg kan desværre ikke tage imod lægehenvisninger.

✔ Cand. psych. fra Aarhus Universitet 1988

✔ Autoriseret specialist og supervisor i organisationspsykologi

✔ PhD i organisationspsykologi fra Tilburg Universitet (NL)

✔ 6-årig uddannelse som Jungiansk psykoanalytiker (IAAP)

✔ +30 års konsulenterfaring som erhvervspsykolog​

✔ Privatpersoner i analyse og terapi siden 2009​

​Psykolog Arne Vestergaard / Fredericiagade 80 st / 1310 København K / Telefon: 40 51 15 61 / E-mail: info@arne-vestergaard.dk / CVR: 20067977​

Find mig på LinkedIn linkedin