Psykolog Arne Vestergaard, København K

​Hos mig kan du finde et rum, hvori du trygt kan tage fat på de følelsesmæssige udfordringer, begrænsninger eller problemer, som du nu har besluttet at tage fat på og finde hjælp til.

Du oplever måske nedtrykthed, mangel på livslyst eller at livet er gået i stå. Eller at udbrud af vrede eller tilbageholdenhed kommer til at stå i vejen for det du ønsker i samarbejde, samliv eller andre relationer. Måske har du brug for et sted til en dybere refleksion over hvad der giver mening og glæde dit liv, herunder din eventuelle karriere. Det er blot eksempler.

​For mange er det svært at afgøre om det er et privat eller et arbejdsmæssigt problem, som man ønsker hjælp til. Jeg har både mange års erhvervserfaring og klinisk erfaring og er vant til at arbejde med den slags problemer og udfordringer, der rækker ind i både arbejdsliv og privatliv.

Hvad enten du søger coaching, terapi, psykoanalyse eller supervision, så finder vi en måde at arbejde på der passer til dig og det du søger hjælp til. Jeg har i løbet af mere end 30 år som psykolog gået i mange ”skoler” og er rimelig fleksibel i min tilgang.

✔ Cand. psych. fra Aarhus Universitet 1988

✔ Autoriseret specialist og supervisor i organisationspsykologi

✔ PhD i organisationspsykologi fra Tilburg Universitet (NL)

✔ 6-årig uddannelse som Jungiansk psykoanalytiker (IAAP)

✔ +30 års konsulenterfaring som erhvervspsykolog​

✔ Privatpersoner i analyse og terapi siden 2009​

​Psykolog Arne Vestergaard / Fredericiagade 80 st / 1310 København K / Telefon: 40 51 15 61 / E-mail: info@arne-vestergaard.dk / CVR: 20067977​

Find mig på LinkedIn linkedin