Teamcoaching – Socioanalyse

​Lederteams, projektgrupper, konsulentteams o.l. tilbydes coaching forløb i forhold til at møde og løse komplekse udfordringer på den bedst mulige måde.

​Coaching på socioanalytisk grundlag kombinerer en kompleksitetsforståelse af organisationer med C.G. Jungs dybdepsykologi, bl.a. om den livslange udvikling af mental kompleksitet, også kaldet individuation.

Samarbejdet i teamet kan gå i stå eller i hårdknude på mange måder og af mange grunde. Man ser måske sig selv gentage de samme mønstre igen og igen. Uden at det bringer teamet videre. Beslutninger kan ikke træffes eller de bliver ikke ført ud i livet. Selv ting, der tilsyneladende er enighed om at gøre, sker ikke.

Det kan måske skyldes, at kompleksiteten i udfordringerne er vokset fra kompleksiteten i gruppens samarbejdsmønster. Den ydre kompleksitet matches ikke af teamets indre kompleksitet. Man kan måske sige, at gruppen forsøger at løse dagens komplekse udfordringer med indstillingen fra sidste år. Gruppen har måske brug for at komme bedre til rette med uvished, foranderlighed og uenighed.

Socioanalyse og coaching kan være med til at teamet skridt for skridt lærer sig at øge sin mentale kompleksitet. Det vil sige at gruppen bliver bedre til at tolerere og at dele oplevelsen af ydre kompleksitet, og de følelser der følger med.. 

​Med øget mental kompleksitet bliver teamet bedre til sammen at bevare sindsro, mod og handlekraft, selv når kompleksiteten i udfordringerne øges.​ ​

Ring på telefon 40 51 15 61 eller send e-mail til info@arne-vestergard.dk, for at høre mere om team coaching og vurdere om et sådan forløb er noget for jer.

Se profil

​​Psykolog Arne Vestergaard

​CVR: 20067977

Fredericiagade 80 st.

1310 København K

Kontakt

Telefon: 40 51 15 61

​E-mail: info@arne-vestergaard.dk