Supervision - individuelt og i gruppe

Supervision og mental kompleksitet

Supervision har at gøre med udvikling af mental kompleksitet. Grupper og enkeltpersoner der udvikler mental kompleksitet, bliver  bedre til at tolerere og udnytte forskellighed, flertydighed og foranderlighed. De bevarer roen, livsmodet og en god faglig dømmekraft, når opgaverne og konteksten er kompleks.

Mental kompleksitet udvikles naturligt gennem hele livet gennem samarbejde om problemløsning, erfaring og refleksion. Hvert menneske og hvert team på sin måde. Processen er aldrig afsluttet og kan også gå i stå. Der, hvor der ikke er tilstrækkelig mental kompleksitet, er der i stedet et kompleks. 

Jeg tilbyder supervision til enkeltpersoner og grupper ud fra denne logik, da jeg både har erfaring som organisationspsykolog og jungiansk analytiker. 

Denne form for supervision sigter på at arbejde med opgaverne, de kollegiale relationer og den organisatoriske kontekst på en og samme tid.

​Individuel supervision

Organisationspsykologer, selvstændige og ansatte konsulenter, HR partnere og lignende professionelle tilbydes individuel supervision. Det særlige ved min supervision er at det kombinerer erhvervspsykologi og dybdepsykologi. Normalt aftales 5 sessioner af 1,5 til 2 timers varighed ad gangen, hvorefter forløbet evalueres inden det evt. fortsætter.

Supervision i gruppe

Supervisionsgruppe tilbydes organisationspsykologer- og konsulenter. Gruppen mødes halve eller hele dage hele dage på månedsbasis og starter når der er et tilstrækkeligt antal deltagere. Pt. er der enkelte pladser i en studie-og supervisionsgruppe i regi af CompLead. Læs mere.

Supervision for konsulentgrupper og HR afdelinger mm.

Konsulentgrupper, HR afdelinger og grupper af organisationspsykologer kan med fordel gennemføre supervision sammen. Det er ikke nødvendigvis nemt og kan vække blandede følelser, men det professionelle udbytte når det er tilsvarende større, til glæde for både gruppen og dens kunder/klienter.

Kontakt: 40 51 15 61 / info@arne-vestergaard.dk

​​Psykolog Arne Vestergaard

​CVR: 20067977

Fredericiagade 80 st.

1310 København K

Kontakt

Telefon: 40 51 15 61

​E-mail: info@arne-vestergaard.dk

Psykolog Arne Vestergaard
Fredericiagade 80 st
1310 København K