Psykoanalyse & terapi

De problemer og lidelser vi møder, har en historie og sine årsager, men kan også pege fremad mod mulige og nødvendige ændringer i måden at leve på.

Utilfredshed med relationer, tristhed, konflikter, usikkerhed, meningsløshed og tomhed, angst, depression, stress, destruktive mønstre mm. kan være din anledning til at søge terapi/analyse netop nu, men kan samtidigt også være det, der sætter gang i din søgen efter andre måder at være til på.

Den terapiform, jeg tilbyder, er psykodynamisk og bygger bl.a. på C.G. Jungs psykologi, og som udgør en ramme for dybtgående refleksion over livet. Min arbejdsform er desuden inspireret af korttids- og relationel terapi, eksistentiel terapi og socioanalyse.

​​

Sammen undersøger vi dit indre liv og dine relationer til andre, og vi sigter mod, at at du ikke blot nu, men også  fremover kan bruge en større forståelse af dig selv til at løse de problemer du møder på en mere tilfredsstillende måde.

Hos mig foregår det ofte på den måde, at vi mødes en gang om ugen på et fast tidspunkt. Det kan også foregå sådan, at vi aftaler tid fra gang til gang, efter behov.

Du er velkommen til en uforpligtende, første samtale hvor vi kan danne os et indtryk af hinanden og vurdere om vi kan arbejde sammen om det du gerne vil arbejde med.​

​Det er også en mulighed, at vi i første omgang aftaler f.eks. 5 samtaler, så du får lidt erfaring med, hvordan det fungerer for dig.

Bemærk: Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen.​​​

Kontakt: 40 51 15 61 / info@arne-vestergaard.dk

Læs mere om rammer​​

​​Psykolog Arne Vestergaard

​CVR: 20067977

Fredericiagade 80 st.

1310 København K

Kontakt

Telefon: 40 51 15 61

​E-mail: info@arne-vestergaard.dk

Psykolog Arne Vestergaard
Fredericiagade 80 st
1310 København K