Erhvervspsykologisk Coaching - i dybden

Jeg er autoriseret psykolog, PhD, specialist -og supervisoruddannet organisationspsykolog med 30+ års erhvervspsykologisk erfaring, både som intern og ekstern konsulent, kombineret med 6+ år som uddannet og praksiserende jungiansk psykoanalytiker. 

Det kan være vigtigt at opstille mål, men lige så vigtigt er det at undersøge de kompleksiteter, som opfyldelsen af mål altid indgår i. Det kan være indre kompleksitet, f.eks. modstand eller selv-sabotage, eller ydre kompleksitet, fx. modstridende og paradoksale krav og dilemmaer.

Du kommer til at arbejde med, hvordan du møder dine aktuelle udfordringer og med, hvordan det hænger sammen med den du er og er på vej til at blive. Du bliver både udfordret og støttet i at finde modet til at vælge den retning og de handlinger, der er rigtige for dig.

​Coaching i dybden understøtter den livslange, aldrig afsluttede proces, gennem hvilken du på samme tid bliver dig selv og finder en position i verden, der afspejler og udtrykker det der er vigtigst for dig.

Samtalerne sigter på at du:

  • kommer overens med kompleksiteten i den situation du befinder dig i
  • forfølger det der er vigtigt for dig
  • tør stå op imod omgivelsernes pres  
  • skaber gode og produktive relationer
  • øger din åbenhed og parathed til at konfrontere og udforske de uventede, ukendte og ubevidste sider af livet.

​Samtalerne varer 1,5 - 2 timer og vi veksler efter behov mellem at have mest fokus på strategier, dit personlige, dit organisatoriske og dine øvrige liv.

Kontakt: 40 51 15 61 / info@arne-vestergaard.dk

Se priser

​​Psykolog Arne Vestergaard

​CVR: 20067977

Fredericiagade 80 st.

1310 København K

Kontakt

Telefon: 40 51 15 61

​E-mail: info@arne-vestergaard.dk

Psykolog Arne Vestergaard
Fredericiagade 80 st
1310 København K