Erhvervspsykolog - erhvervspsykologisk coaching

Coaching hos mig giver dig et fortroligt og roligt rum, hvor du kan undersøge aktuelle professionelle og personlige udfordringer og muligheder. Du får hjælp til at sætte problemet i perspektiv og bliver undervejs klogere på dig selv. Du bliver både udfordret og støttet i forhold til at ændre på det, der er nødvendigt.

Jeg har både lang erhvervserfaring og klinisk erfaring og er vant til at arbejde med problemer og udfordringer i gråzonen mellem arbejdsliv og privatliv Når det kommer til erhvervsrelaterede udfordringer, kan der også ofte være tale om behandling af stress. Det kan en professionel erhvervspsykolog hjælpe med.

Mine lokaler er beliggende i hjertet af København K med gode parkeringsforhold samt kort afstand til offentlig transport. Så uanset om du kommer fra Frederiksberg, Østerbro, Amager eller et helt andet sted, er det nemt at komme hertil.

+30 års erfaring

Jeg er erhvervspsykolog og autoriseret medlem af Dansk Psykolog Forening. Desuden er jeg Ph.d. uddannet samt specialist- og supervisoruddannet i organisationspsykologi. Jeg har +30 års erfaring med erhvervspsykologisk coaching – både som intern konsulent i hhv. B&O, Novo Nordisk og Danisco og som ekstern konsulent i eget firma. Siden 2012 er denne erfaring suppleret med uddannelse og praksis som Jungiansk psykoanalytiker. Fra 2007 til 2019 har jeg som medejer af CompLead ledet af 8 omgange af den toårige konsulentuddannelse i kompleksitet og ledelse, KOK.

Samtaler med erfaren erhvervspsykolog

Samtalerne sigter selvfølgelig på, at de udfordringer du kommer med, bliver løst. Samtidigt vil du opleve som sidegevinst at du f.eks.

  • ​trives endnu bedre i dine roller og relationer
  • ​forstår og kommer overens med kompleksiteten i dit job
  • ​prioriterer det, der er vigtigt for dig, og handler ud fra det
  • ​tør stå op imod omgivelsernes pres, når det gælder
  • ​øger din åbenhed, dit mod og din parathed til at møde det uventede og det endnu ukendte

1fritlagte-billeder_0002_arne1_2Kontakt mig for at høre mere

Erhvervspsykologiske samtaler hos mig varer typisk 1,5-2 timer og ofte aftales 5-6 gange med et interval på 4-6 uger. Det kommer an på, hvordan det passer ind i kalenderen.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne.

Ring til mig på telefon 40 51 15 61 eller skriv til e-mail info@arne-vestergaard.dk.

✔ Cand. psych. fra Aarhus Universitet 1988

✔ Autoriseret specialist og supervisor i organisationspsykologi

✔ PhD i organisationspsykologi fra Tilburg Universitet (NL)

✔ 6-årig uddannelse som Jungiansk psykoanalytiker (IAAP)

✔ +30 års konsulenterfaring som erhvervspsykolog​

✔ Privatpersoner i analyse og terapi siden 2009​

​Psykolog Arne Vestergaard / Fredericiagade 80 st / 1310 København K / Telefon: 40 51 15 61 / E-mail: info@arne-vestergaard.dk / CVR: 20067977​

Find mig på LinkedIn linkedin