​Analyse, coaching, supervision, undervisning & terapi

Rammer

Ofte aftales i første omgang ca. fem gange.  Så kan du danne dig et indtryk af formen, om den passer til dig, og om du oplever at vi to kan arbejde godt sammen om det du er kommet for at få hjælp til. 

Hvis du efter de fem gange vælger at fortsætte, indgår vi en aftale om en ugentlig session for en længere periode, mindst 3 måneder. 

Det kan måske umiddelbart lyde af meget, men de fleste oplever intensiteten og udbyttet meget positivt når først man har vænnet sig til det.​

Ved en aftale om ugentlige sessioner tilbyder jeg en særlig lav pris på 700 kr. pr. gang (50 min.) under følgende forudsætninger:

  • Minimum 1 session ugentlig på et fast tidspunkt (ingen ombooking)
  • Forpligtelse på mindst 3 måneder
  • Forudbetaling månedsvist – feriedage og juli måned holder jeg lukket og er derfor undtaget fra betaling. Hvis du skulle blive forhindret er der ingen tilbagebetaling. Hvis jeg er nødt til at aflyse, skal du selvfølgelig ikke betale.

En mere fleksibel aftale indgås, knap så ofte og med mulighed for at ændre tiden indtil 24 timer før. I så fald er prisen 1000- kr. pr. gang.

Telefon: 4051 1561

Mail: info@arne-vestergaard.dk​

​Psykolog Arne Vestergaard  / Fredericiagade 80 st / 1310 København K /  Telefon: 40 51 15 61  /  E-mail: info@arne-vestergaard.dk  / CVR: 20067977