​Analyse, coaching, supervision, undervisning & terapi

Psykoanalyse & terapi

Problemer og lidelser har en historie og sine årsager, men kan også pege fremad mod mulige og nødvendige ændringer i måden at leve på.

Utilfredshed med relationer, tristhed, konflikter, usikkerhed, meningsløshed og tomhed, angst, depression, stress, destruktive mønstre mm. kan være din anledning til at søge terapi/analyse netop nu, men kan samtidigt også være det, der sætter gang i din søgen efter andre måder at være til på.

Den terapiform, jeg tilbyder, bygger på jungiansk analyse, som er en psykodynamisk terapiform og en ramme for dybtgående refleksion over livet. Min arbejdsform er desuden inspireret af korttids- og relationel terapi.

​​

Sammen arbejder vi på, at du bedre forstår dit indre liv og dine relationer til andre, og at du ikke blot nu, men også  fremover kan løse de problemer du møder på en mere tilfredsstillende måde.
​​

Hos mig foregår forløbet typisk på den måde, at vi mødes en gang om ugen på et fast tidspunkt. I øjeblikket vil det være enten mandag eller tirsdag.

Du er velkommen til en uforpligtende, første samtale hvor vi kan danne os et indtryk af hinanden og vurdere om vi kan arbejde sammen om det du gerne vil arbejde med. 

Det er også en mulighed, at vi i første omgang aftaler f.eks. 5 samtaler, så du får lidt erfaring med, hvordan det fungerer for dig.

Bemærk: Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen.​​​

Kontakt:     40 51 15 61 / info@arne-vestergaard.dk
Læs mere: Rammer

​Psykolog Arne Vestergaard  / Fredericiagade 80 st / 1310 København K /  Telefon: 40 51 15 61  /  E-mail: info@arne-vestergaard.dk  / CVR: 20067977